Informasjonskapsler

Informasjonskapsler

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

NavnUtløpstidBruksområde
__unam9 månederShareThis - brukes til å overvåke brukerflyten, altså sidenavigasjon og tid brukt på sider. Denne kan kun identifisere en bruker dersom man har en konto hos ShareThis og er innlogget.
_ga2 årGoogle Analytics - Brukes for å skille mellom unike, anonyme brukere – og henter inn informasjon om adferd.
_fbp3 månederFacebook Pixel - brukes til Facebook-annonsering.
_gid
24 timerGoogle Analytics - Brukes til å skille mellom brukere.
i00??

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

Bli med i vår kundeklubb og motta eksklusive invitasjoner og unike tilbud. Meld deg inn her

Åpne chat