Våre butikker

Norge
Sverige
Danmark

Tjenester

Tjenester

Møbleringshjelp

Det er mange viktige valg å ta når du skal møblere og innrede et hjem. I våre butikker møter du derfor kunnskapsrike interiørkonsulenter som hjelper deg – enten du ønsker deg en ny sofa, skal møblere et helt hus, hytta eller uteplassen. Tjenesten koster kr. 900,- per time, men er gratis ved kjøp av møbler.

Tjenester

Interiørarkitekt

Noen ganger trenger man et trent øye med evnen til å se løsningene som forvandler et rom til et sted hvor det skal leves og skapes minner. I de fleste Slettvoll-butikker finner du erfarne interiørarkitekter som tilbyr veiledning til deg som skal pusse opp, bygge om eller bygge nytt.

Tjenester

Levering

Hos Slettvoll skal du som kunde føle deg ivaretatt, helt fra du trer inn i butikken til varen din er levert og ferdig montert – enten det er hjemme hos deg eller på hytta. Derfor tilbyr vi utvidet service når vi leverer møblene. Tepper rulles ut, møbler settes på riktig plass, vi monterer og tar med emballasje til resirkulering.

Bli med i vår kundeklubb

Bli med i vår kundeklubb og motta eksklusive invitasjoner, unike tilbud og bli den første til å høre om hva som skjer hos Slettvoll.

Åpne chat