Slettvoll Oslo/Skøyen
Karenslyst Allé 7,
0214 Oslo
Åpningstider

Hverdager: 10-18 Torsdager: 10-19 Lørdager: 10-16 Ta gjerne kontakt på mail eller telefon for å avtale besøk i butikken utenfor vanlige åpningstider.

Vis kjørerute .cls-1 { stroke: #707070; }

Tjenester

Tjenester

Møbleringshjelp

Det er mange viktige valg å ta når du skal møblere og innrede et hjem. I våre butikker møter du derfor kunnskapsrike interiørkonsulenter som hjelper deg – enten du ønsker deg en ny sofa, skal møblere et helt hus, hytta eller uteplassen. Pris: 900,-. Gratis ved kjøp av møbler.

Tjenester

Levering

Hos Slettvoll skal du som kunde føle deg ivaretatt, helt fra du trer inn i butikken til varen din er levert og ferdig montert – enten det er hjemme hos deg eller på hytta. Derfor tilbyr vi utvidet service når vi leverer møblene.

Tjenester

Interiørarkitekt

Noen ganger trenger man et trent øye med evnen til å se løsningene som forvandler et rom til et sted hvor det skal leves og skapes minner. Vår erfarne interiørarkitekt, Gry Thalberg, tilbyr veiledning til deg som skal bygge om eller bygge nytt. E-mail: gry@slettvoll.no

Bli med i vår kundeklubb

Bli med i vår kundeklubb og motta eksklusive invitasjoner, unike tilbud og bli den første til å høre om hva som skjer hos Slettvoll.

Åpne chat