SLIK HJELPER VI DEG
Det hele starter med en uforpliktende samtale. Enten du ser etter en ny sofa eller skal innrede hele stua ønsker vi å bli bedre kjent med deg, dine behov og dine ønsker. Kanskje har du også bilder, tegninger og mål som du kan dele med oss. Deretter skisser vi opp plassering av møbler, foreslår en fargepalett og materialer som harmonerer og finner løsninger som skaper en helhet, enten det er i hjemmet ditt, på hytta eller uteplassen. Du blir selv en del av designprosessen med over 300 ulike tekstiler å velge blant. Tjenesten koster NOK 900,- per time, men er gratis ved kjøp av møbler fra Slettvoll.  


VI TREFFER DEG DER DU ØNSKER
Med Slettvolls møbleringshjelp får du råd og veiledning til å planlegge innredningen din akkurat slik det passer deg best; I butikken, enten i eller utenom åpningstid, hjemme hos deg, per telefon eller via e-post. 

Reserver tidspunktet som passer for deg i skjemaet under, eller kontakt din nærmeste butikk for å gjøre en avtale, så finner vi frem til metoden sammen.

Bestill time

Avtal et uforpliktende møte, så er en av våre interiørdesignere ledig når du kommer. Du kan også når som helst komme innom en av våre butikker eller kontakte oss på e-post eller telefon.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bli med i vår kundeklubb

Bli med i vår kundeklubb og motta eksklusive invitasjoner, unike tilbud og bli den første til å høre om hva som skjer hos Slettvoll.

Åpne chat