SLIK GÅR VI FREM

1. Det hele starter med en uforpliktende samtale. Enten du ser etter en ny sofa eller skal innrede hele stua, ønsker vi å bli bedre kjent med deg, dine behov og dine ønsker. Kanskje har du også bilder, tegninger og mål som du kan dele med oss.

2. Etter at vi har blitt kjent med deg og prosjektet ditt, skisser vi opp plassering av møbler, foreslår en fargepalett og materialer som harmonerer og finner løsninger som skaper en helhet, enten det er i hjemmet ditt, på hytta eller uteplassen. Du blir selv en del av designprosessen med over 300 ulike tekstiler å velge blant.

3. Når vi har landet på en møbleringsløsning som du er fornøyd med, settes møblene i produksjon hos våre håndverkere. Da får du rådgivningen på kjøpet, helt kostnadsfritt. Deretter leverer vi på den måten ønsker, og monterer møblene for deg om det er behov for det. 


VI TREFFER DEG DER DU ØNSKER

Hos Slettvoll får du hjelp slik det passer deg best; I butikken, enten i eller utenom åpningstid, hjemme hos deg, per telefon eller via e-post.

Reserver tidspunktet som passer for deg i skjemaet under, eller kontakt din nærmeste butikk for å gjøre en avtale, så finner vi frem til metoden sammen.

Bestill time

Avtal et uforpliktende møte, så er en av våre interiørdesignere ledig når du kommer. Du kan også når som helst komme innom en av våre butikker eller kontakte oss på e-post eller telefon.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bli med i vår kundeklubb

Bli med i vår kundeklubb og motta eksklusive invitasjoner, unike tilbud og bli den første til å høre om hva som skjer hos Slettvoll.

Åpne chat