Som et ærverdig eventyrslott, står det danske godset som et praktverk i landskapet. Med historisk sus i veggene, danner bygningen et herskapelig bakteppe for interiøret – møblert i klassisk og moderne stil i perfekt harmoni.

Sofaen Zofi er både stram og generøs, med solid, stoppet sete og rygg, omkranset av en slank ramme som etterlater et sofistikert uttrykk. Rammen har flotte sømdetaljer og kan kles i både skinn og tekstil, noe som gir mange muligheter for vakre kontraster. 

Dee er en moderne og nett club-stol uten armlener, trukket i tekstil helt ned til gulvet. Stolen gir en fin og komfortabel sitteplass uten å være plasskrevende.

Den komfortable lenestolen Wenna kjennetegnes av sitt myke formspråk. Til Wenna stol kan du velge mellom sokkel eller svingunderstell for ekstra bevegelighet. 

Spiseplassen skal friste til å sitte og nyte god mat og prat ut i de små timer. Spisestolen Lago har en stram form som tar seg godt ut ved de fleste spisebord, og er ekstra bred, noe som gir en romslig og komfortabel sittekomfort. 

Bli med i vår kundeklubb

Bli med i vår kundeklubb og motta eksklusive invitasjoner, unike tilbud og bli den første til å høre om hva som skjer hos Slettvoll.

Åpne chat