Slettvoll hjem

Å skape rom hvor det er godt å leve handler om mer enn et fint ytre. For det skal føles fint. Lenge. Vi vet at et varig møbel ikke bare er en gjenstand. Det er en del av hjemmet som ligger hjertet nært. Så nært at det vil følge deg livet ut.

Se mer

Slettvoll hjem

Som naturlig sprunget ut av den majestetiske naturen rundt seg, ligger den moderne funkisvillaen perfekt til på Stranda, Slettvolls hjembygd.

Se mer

Uterom

Som familiebedrift har vi alltid vært stolt av vår historie. Samtidig er vi opptatt av å se fremover. Derfor er vår kolleksjon utemøbler laget for å vare – både med et tidløst uttrykk som aldri går av moten, og med slitesterke materialer som tåler et nordisk klima, sesong etter sesong.

Se mer

Uterom

Nå som de fleste av oss er hjemme, bruker mange tiden til å gjøre hus og hage klar til våren og utesesongen. Men hva må en egentlig tenke på når en planlegger uterommet? Det har vi i Slettvoll god kunnskap om, og vi gir deg gjerne veiledning for å skape den perfekte uteplassen for deg.

Se mer

Slettvoll hjem

Huset på klippen

Slettvoll hjem

Kvalitet går aldri av moten. Derfor lager vi tidløse møbler som er skapt for å vare, uansett hvordan tidene forandrer seg. Møbler du blir glad i og som med små grep og ulikt tilbehør stadig kan fornyes.

Se mer

Slettvoll hjem

Der du kjenner deg hjemme har ikke noe med hvor stor plass du har. Å finne nøkkelen til hva som er viktig for deg og livet du lever, er utgangspunktet for å skape et sted det er godt å være – stort eller lite.

Se mer

Slettvoll hjem

Ditt eget lille krypinn. Stedet hvor du kan trekke deg tilbake og stenge verden ute, eller ta den inn. Soner som glir elegant over i hverandre, men som likevel er adskilte, skaper romfølelse og plass til mange funksjoner.

Se mer

Slettvoll hjem

Gullatoppen

Slettvoll hjem

En klassisk stil med et hint av New England vil aldri gå av moten. Møblerer du med tidløse basismøbler kan du enkelt gi rommet et personlig uttrykk med detaljer som lar seg skifte ut – vakre pynteputer i lette tekstiler og mønstre, lykter, pledd og andre delikate detaljer er det som skal til for å få en gjennomført stil.

Se mer

Slettvoll hjem

Miks og match mørke toner med gylne detaljer og lek med kontrasten mellom stramme og myke linjer for å skape en tidsriktig atmosfære.

Se mer

Slettvoll hjem

Det var beliggenheten de falt for. Den vakre sjøen og naturområdene rundt. Og så huset da, med vinduene som rammer for storslåtte bilder av alle årstider.

Se mer

Slettvoll hjem

Den gamle kalksteinsfabrikken raget i det karrige landskapet på Gotland.

Se mer

Slettvoll hjem

Midt i en av Oslos mest eksklusive gater ligger denne elegante leiligheten. Stemningen kan du sanse med en gang du kommer inn. Friske blomster og levende lys ønsker deg raust velkommen

Se mer

Slettvoll hjem

Stryn

Slettvoll hjem

Det måtte bare bli her. Tett på marka, med avkoblende hagearbeid og fyr på peisen. Det var slik de ville bo.

Se mer

Slettvoll hjem

Enkle, rene linjer kombinert med samlede skatter preger interiøret. Det som en gang var et mørkt loft er nå en lys og luftig oase.

Se mer

Slettvoll hjem

Ålesund

Bli med i vår kundeklubb

Bli med i vår kundeklubb og motta eksklusive invitasjoner, unike tilbud og bli den første til å høre om hva som skjer hos Slettvoll.

Åpne chat