Slettvoll Interiørarkitekt

Vi har etablert en egen avdeling hvor vi tilbyr veiledning og omfattende hjelp til innredning av hus, hytter, leiligheter, hotell, restaurant og kontor. - Både til små og store prosjekter.

Dette er et tilbud til deg som skal bygge om eller bygge nytt, og som vil ha profesjonell hjelp til å finne en god helhetlig løsning.  

Vi kan hjelpe med plantegninger, møbleringsplaner, materialvalg og fargesetting, belysningsplaner, totalprosjektering og anbudsunderlag. I tillegg tegner vi gjerne spesialdesign på kjøkken, bad, garderober, bokhyller og peiser.

Å skape gode løsninger for de menneskene som skal leve og bo i rommene er viktig for oss. Et stort nettverk av spennende leverandører, lang erfaring og bred kompetanse gjør dette mulig. 

Kunden skal forvente at vi er god til å se ting på nye måter. Samtidig er vi opptatt av å skape tidløse interiør der man enkelt kan fornye ved å skifte detaljer.

Slettvolls Interiørarkitekt er lokalisert i Slettvoll-butikken på Skøyen i Oslo, men kan bistå prosjekter over hele landet, - og i utlandet. 

Ta kontakt med Gry Thalberg for et uforpliktende møte eller befaring på +47 932 31 747 eller gry.thalberg@slettvoll.no.